Ekskursijos Ciuriche

5 Ciuricho pažinimo lygiai

Yra 5 Ciuricho pažinimo lygiai:

  1. Jei tik perbėgai stoties gatve, pasidairei į vitrinas, išgėrei kavos ir nusipirkai raudoną šveicarišką peiliuką, Ciurichas tau – praskubėjęs pro šalį pilkas praeivis.
  2. Jei kasdien automatiškai praeini savo maršrutą darbas-namai, Ciurichas tau – kasdien sutinkamas kolega, kurio veidą pameni ir mandagiai pasisveikini, bet nieko apie jį nežinai.
  3. Jei karts nuo karto apsilankai koncerte, klube ar restorane, Ciurichas tau – tolimas giminaitis, kurį susitinki retai ir žinai, kur jis gyvena.
  4. Kai jis tau atveria širdį ir sužinai apie jo vaikystės svajones, profesinius siekius ir meilės istorijas – pažįsti jį taip pat gerai, kaip savo sutuoktinį.
  5. Kai perskaitai jo slapčiausius dienoraščius ir stebi apie jį saugumo vedamas bylas – pažįsti Ciurichą kaip psichoterapeutas – su visa jo tamsiąja puse, klaidom, traumom ir silpnybėm.

Linkiu ciurichas.lt skaitytojoms ir skaitytojams smagių virsmo švenčių, o naujaisiais 2020 metais tikiuosi pakelti Jūsų ryšį su Ciurichu į kitą lygį!

Jūsų Ilona

Šis tekstas bei nuotraukos yra ciurichas.lt nuosavybė ir negali būti kopijuojama, perspausdinama ar kitaip platinama, išskyrus gavus redakcijos leidimą. Dėl leidimo rašykite ilona@ciurichas.lt Ačiū!

One thought on “5 Ciuricho pažinimo lygiai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *