Apylinkės Ciurichiečiai Miestas

Įdomiausi 2020 m. nutikimai kantone

Ciuricho kantono policija pasidalino su dienraščiu „Tages Anzeiger“ įdomiausiais 2020 metų nutikimais.

Vienas nutiko karantino metu, kai biure dirbo tik dviese – vyras ir moteris. Per petraukėlę jie užkandžiavo. Moteris trumpam išėjo, o kai grįžo ir atsikando savo mandarino, jis pasirodė kartesnio skonio. Jai tapo visiškai akivaizdu, kad kolega prilašino jai narkotiko ir paskambino į policiją. Policija mandarine nieko blogo nerado, bet panašu jie nuo tol jau niekada vienu metu biure nebedirbs…

Andelfingen miestuke naktį praeivis pranešė apie krūme tupinčias, veikiausiai pasimetusias ara papūgas. Išaiškėjo, kad jų savininkas dažnai naktį jas išleidžia paskraidyti, bet jos visada pačios grįžta, nes žino, kad namie geriausia. Nuo tada policija reguliariai sulaukia identiškų skambučių, bet nuramina susirūpinusius praeivius, kad viskas ok, papūgas-naktinėtojas pažįsta.

Horgen mieste paukščiams nepasisekė. Moteris prie geležinkelio maitino alkanus kirus, mėtė saujas trupinių ant bėgių, o visu greičiu atidardėjęs traukinys nebespėjo sustoti ir įlėkė į jų būrį. Policijai teko surinkti negyvus paukščius, o mašinistui – gydytis psichologinę traumą.

Ciuricho šiaurinėje dalyje vėlai vakare moteris pranešė apie potencialų įsilaužėlį, įtartinai bemaklinėjantį tamsioje gatvėje. Pasirodo, tai buvo studentas, kuris rašė magistrinį darbą apie šikšnosparnius ir ieškojo pasislėpusių gyvūnėlių.

O bene plačiausiai nuskambėjo praeitų metų nutikimas apie dvi sąžiningas šveicares. Ciuricho dėvėtų baldų parduotuvėje (Brockenhaus) moterys nusipirko dar gerai atrodančias pagalvėles, o kai parsinešė namo, betvarkydamos viduje rado voką su 20 tūkst. frankų. Pasirodo pagalvėlė priklausė mirusiai senutei, kuri jas naudojo kaip slėptuvę. Sąžiningosios moterys grąžino pinigus senutės palikuonims ir gavo radybų 3 tūkst. O Brockenhausas džiaugėsi puikia reklama, po kurios ėmė plūsti pirkėjai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *